kozpontlogocalaveralogodivinobazilikalogorays logo

hogyanhallgassam 

A Deluxe FM-et többféle módon is hallgathatod, de érdemes tudni, hogy minél több eszközt/weboldalt/egyebet iktatsz az eredeti adásfolyam (stream) és az eszközöd közé, annál több a hibalehetőség.

Igen - mint a legtöbben -. hallgathatod a rádiót itt a honlapon, és megtalálsz minket a TuneIn alkalmazásban is, de a legbiztonságosabb módszer az, ha a stream URL-t bemásolod a kedvenc médialejátszódba (Winamp, VLC, Windows Media Player, iTunes, stb.), és elindítod a lejátszást. A Deluxe FM stream megbízható, 99,9%-ban mindig fut, nem fagy le, nem akadozik (mint esetleg egy weblap) ezért nagyon stabil. (Ha már a direkt stream sem szól, akkor nagy a baj, de azt meg hamar elhárítjuk.)

A Deluxe FM hivatalos, 192 kbps-os mp3 stream linkje (ez szól itt a honlapon, és a TuneIn-ben is):

http://musorcsere.hu:8390/deluxefm

Nem kell mást tenned, mint ezt kimásolni, és a media player-be beilleszteni (lásd alant).

Ha valamilyen okból lassabb internet kapcsolatot használsz, van egy kisebb sávszélességet használó, de remek minőségű 48kbps AAC stream is, azt is használhatod: http://musorcsere.hu:8395/deluxefm
(Vannak olyan tanulmányok, melyek szerint az AAC alacsony bitrátával is jól szól, szóval akár ezt is választhatod.)

De jöjjön a legegyszerűbb megoldás, amivel mindig garantáltan eléred a Deluxe adásfolyamot, és csak egyet kell kattintanod hozzá! Töltsd le ezt a kis fájlt (lehetőség szerint az Asztalra, ott egyből elérhető), ez egy .m3u fájl, amit a médialejátszód automatikusan felismer, és lejátszik, a lejátszóban pedig természetesen az előadókat és a dalcímeket is láthatod.

 

LETÖLTÉS

További opciók a fenti link beillesztésére:

VLC Media Player:  Média --> Hálózati folyam megnyitása (Ctrl-N)

vlcbeallitas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


iTunes: Fájl --> Stream megnyitása (vagy CMD+U)

itunesbeallitas

Mi a VLC Playert ajánljuk, és nem csak azért, mert ingyenes, hanem azért is, mert úgyszólván mindent probléma nélkül lejátszik. Ha még nincs VLC Player-ed, töltsd le INNEN!

További kérdésed van? Dobj bátran egy emailt! :)

 Stream szolgáltató a Radioscope